Поки Україна завмерла у очікуванні офіційного оголошення результатів першого туру президенських виборів, команда кандидата Володимира Зеленського веде свої електоральні підрахунки.

Відповідну заяву оприлюднили на офіційній сторінці Зе!Команди.

Українцям показали статистику голосування одного із найпопулярніших серед спудеїв вишів - Київського політехнічного інституту. Цифри говорять самі за себе - понад 56% студентів проголосували за кандидатуру Володимира Зеленського.

"Маємо в розпорядженні результати голосування в гуртожитках Київського політехнічного інституту. Кількість студентів, що віддали голос за Зеленського — понад 50 відсотків. І тут Володимир впевнено зайняв позицію лідера! Свідома молодь, яка хвилюється за своє майбутнє, лишила жарти та приколи в минулому. Встала, пішла на вибори й віддала голос за прозору систему та чесну владу! І так у кожному ВНЗ та гуртожитку по всій країні!", - йдеться в повідомленні Зе!Команди.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 2 квітня, Центральна виборча комісія підрахувала вже 97,75% бюлетенів виборців, які проголосували в першому турі виборів президента України.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це офіційно повідомляє прес-служба ЦВК.

За результатами голосування українців у першому турі Володимир Зеленський набирає 30,2% (5 582 846 голосів), чинний президент Петро Порошенко - 15,9% (2 937 222 голосів), а лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко набрала 13,3% - 2 469 257 голоси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Щоправда, тоді він не зрадів, що за нього готові голосувати більшість українців і сказав, що народ "посходив з розуму", і виборчі технології формуються саме так - вийшов на сцену знаменитий і харизматичний чоловік, сказав пару слів, і українці вже готові голосувати хоч за йогурт, - пише Политека.

Також Знай.ua писав про те, що Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.