Володимир Зеленський продовжує хвилювати тільки на вітчизняний медіа-сегмент: в цей раз він вразив західні ЗМІ відвертим інтерв'ю.

Про це передає Telegram-канал Команда Зеленського

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський не соромився відповідати на гострі питання, серед яких:

  • Війна на Донбасі;
  • Вплив олігархів на українську політику;
  • президентство і "Слугу народу";

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто нагадати, що Команда відомого українського шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського нещодавно надала можливість всім бажаючим поставити питання щодо діяльності "смішного кандидата". Представники Зеленського заявили, що це найбільший волонтерський контакт-центр.

Про це повідомили на офіційних сторінках Зе!команди в соціальних мережах.

"Тут дадуть відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить. Від годин голосування до адреси офіційного Зе!офісу вашого міста, від інструкції, як проголосувати до розвитку судової системи", - йдеться в повідомленні.

Щоб задати будь-яке питання Володимиру Зеленському та його команді, достатньо лише залишити контактні дані на сторінці " Зе!питання" - і вам відразу зателефонують і ви отримаєте відповідь.

Також ми писали про те, що Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука, у разі його висунення на пост президента.

Про це заявив Зеленський 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був кандидатом - ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського УН.

Нагадаємо, Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінове заяву

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Геращенко хоче зіштовхнути лобами Зеленського і Порошенко в прямому ефірі документ

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський кинув виклик Вакарчуку: "якщо тобі не слабо!"