Українцям показали свіжі результати соціологічного опитування з приводу актуальних рейтингів кандидатів у президенти України.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє Центр досліджень і комунікацій "Актив груп".

Дослідження свідчить, що кандидат в президенти Володимир Зеленський займає перше місце з 32,9% підтримки серед населення.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За даними проведеного опитування, 32,9% опитаних українців назвали лідером передвиборної гонки Володимира Зеленського. Найближчі конкуренти починаючого політика - чинний президент Петро Порошенко (17,5%), лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (15,1%) і лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко (12,0%), рейтинг якого стрімко виріс.

Щодо результатів другого туру, українців запитували щодо можливості виходу туди чотирьох кандидатів: Зеленського, Порошенко, Тимошенко, Гриценко і Бойко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

За даними опитування Володимир Зеленський виграє у всіх запропонованих кандидатів:
- у Порошенка з результатом 44,1% проти 23%;
- у Тимошенко з результатом 44,1 проти 19,6%;
- у Гриценка з результатом 39,5% проти 26,3%;
- у Бойка з результатом 45% проти 10,3%.

Варто уточнити, що дослідження проводилося з 2 по 5 березня. В опитуванні взяли участь 2,5 тисячі респондентів у всіх регіонах України, за винятком окупованих територій. Теоретична похибка дослідження не перевищує 2%.

Нагадаємо, шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський вже довгий час очолює різноманітні соціологічні рейтинги та впевнено зберігає відрив від інших кандидатів на пост очільника держави.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Політичний експерт заявив, що успіх Зеленського показує ставлення українців до політики в цілому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий гуморист і шоумен, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський користується величезною популярністю серед громадян нашої країни.

Також Знай.ua писав про те, що команда шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського звернулася до своїх виборців з попередженням.