Шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський вже довгий час очолює різноманітні соціологічні рейтинги та впевнено зберігає відрив від інших кандидатів на пост очільника держави. Політичний експерт заявив, що успіх Зеленського показує ставлення українців до політики в цілому.

Політичний експерт Олексій Арестович зазначив, результати соцопитувань свідчать про те, що люди в Україні продовжують сприймати політику, як телешоу, пише replyua.net.

Всі ці політичні ток-шоу, виступи політиків в новинах — це шоу для виборця. У такому шоу хороший шоумен завжди має хороші шанси. Той же Зеленський ще два роки тому почав брати участь в телешоу під назвою фільм "Слуга народу". Саме цей телепроект став тим, що підштовхнуло українців розглядати Зеленського як президента ще до його офіційної заяви про своє рішення балотуватися.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами політолога Олексія Арестовича, у Володимира Зеленського дуже потужний електорат. Він частково зібрав виборців Тимошенко, частково — виборців біло-блакитного табору. Типовий виборець Зеленського — це людина, яка в Україні з 2008-го року. Це середній клас, які змогли накопичити грошей та відправитися у відпустку до Туреччини та Єгипту. Виборець Зеленського може дозволити собі недешевий гаджет. Він навіть може поспілкуватися з росіянами про життя й не налаштований відстоювати націоналістичні погляди.

Підсумовуючи, можна стверджувати, що це такий собі добродушний Голобородько, якого мало цікавить міжнародна політика, його цікавить добре від душі "погудіти", подивитися "Свати", "95 Квартал". Саме таку думку виловив Олексій Арестович.

Нагадаємо, що ми писали: "Володимир Зеленський про Україну, Путіна та українську владу: 10 знакових цитат".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський відповів на найгостріші питання хейтерів: жорстке відеозвернення.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський звернувся до українців з великого екрану: найважливіші заяви "слуги народу".