У суботу, 9 березня, на телеканалі UA: Перший відбувся виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського, при цьому 15 хвилин ефірного часу видається всім кандидатам, щоб кожен з них міг звернутися до громадян нашої країни.

Кандидат зробив безліч важливих заяв і коментарів, але ми зупинимося лише на деяких з них. Почав свій виступ Зеленський зі слів: "У цій сумці є непотрібна вам річ. Купіть її. Ні, не купите? Чому тоді це працює в політиці? Я хочу розповісти вам про нашу програму, про нашу команду".

У ролику кандидата був показаний момент подачі документів у ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти, а також привітання фанатів, їх обіцянки голосувати саме за нього. Далі увагу було приділено зустрічі Зеленського з антикоррупціонерами, наведено виступ Віталія Шабуніна.

Володимир Зеленський

Слідом розмістився фрагмент серіалу "Слуга народу", в якому йдеться про плани Зеленського досягти зростання ВВП до двох трильйонів. А потім українці могли побачити, як команда кандидата у штабі складає його передвиборчі слогани на кшталт "Голосуйте за Зе, якщо вам не по".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також були показані заняття Володимира в спортивному залі, зустріч з українськими експертами в галузі освіти, українськими трудовими мігрантами, численні фотосесії з українцями. Зеленський питав у заробітчан, чому вони їдуть з України, на що вони відповідали, що там комфортніше.

Володимир Зеленський

"Я хочу, щоб кожен український політик хоча б раз переночував у в'язниці. Тоді б їм менше хотілося красти", - заявив Зеленський з тюремної камери, після чого всі могли подивитися на гастролі в регіонах "Вечірнього кварталу".

На завершення показано, як Володимир з кавою сидить на вулиці в парку в спортивному костюмі і закликає українців голосувати за нього.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Євген Кошовий висловив свою думку щодо рішення КМДА про залучення в роботу штучного інтелекту. Очевидно, що чиновникам фраза гумориста не сподобається.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний артист Станіслав Боклан заявив про те, війна на Донбасі стала звичною громадянам України, але її необхідно зупинити і вберегти життя людей, навіть якщо для цього доведеться вести переговори з тими, з ким неможливо.

Також "Знай.uа" писав, що команда Зеленського вирішила розповісти українцям більше про кандидата і опублікувала 10 думок щодо "слуги народу".