Політтехнолог Михайло Подоляк розповів, як чинна влада намагатиметься "збити" рейтинг нинішнього лідера президентського рейтингу Володимира Зеленського.

Про це він зазначає на "Главред".

Зокрема, Подоляк розповів, що спочатку влада з усіх публічних площин "лупила", що Зеленський нібито звичайний гуморист та намагалась перетворити його політичні наміри на звичайний жарт.

"Перетворити все в жарт - не пройшла. Адже здавалося, що може бути простішим: давайте доведемо, що це якийсь "сепарскій клоун без освіти, знань, досвіду і взагалі без царя в голові". Але ніхто і близько не сміється, а тільки сильно злиться через ці інфантильні спроби технологів", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Крім того Подоляк розповів, що спроба чинних можновладців залити всі інформаційні канали примітивним компроматом на Зеленського потерпіла невдачі, адже українці вже не сприймають "чорну інформацію", як таку.

"Спроба забити всі інформаційні канали примітивним компроматом теж не працює. Тому що це всього лише безрезультатна така забава "групи Петра Олексійовича", - додав експерт.

Більше того він відзначив, що навіть найпростіша схема з прив'язки Зеленського до Коломойського потерпіла неудачу. Адже навіть одіозний олігарх виглядає більш пристойно ніж нинішній режим.

"Спроба намертво прив'язати Зеленського до Коломойського знову ж зіграла тільки в плюс коміку. Тому що - ось він наш класичний парадокс - якби навіть сам Ігор Валерійович вирішив вийти нині на полі політбрані проти неймовірно успішного Петра Алеесеевіча, то він би і переміг в першому турі з розгромним рахунком. Сильно різні репутації і сильно різні громадські оцінки", - зазначив Подоляк.

При цьому експерт відзначив, що у влади залишилось лише два шляхи з вирішення проблеми захмарних рейтингів Зеленського. Політтехнолог відзначив, що владі залишається лише кримінальне переслідування проти найближчого оточення кандидата у президенти та звинувачення його у сепаратизмі.

"Так що там у нас залишилося? Всього дві примітивні опції. Або кримінальну справу проти когось з важливого з оточення Зеленського зі звинуваченнями в сепаратизмі. Але знаючи професіоналізм нинішніх силовиків Порошенко, якісно не вийде. Відразу полізуть косяки, грандіозний скандал і черговий позорчік", - зазначив експерт.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з великого екрану.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий розгромив нововведення Кличка та К.

Також "Знай.ua" писав, що команда Зеленського презентувала "10 заповідей" про свого кандидата.

Стеження за Зеленським: фахівці прокоментували обладнання, знайдене біля офісу студії "Квартал 95"