Кандидат у президенти Володимир Зеленський привітав українок з 8 березня та розповів про жінок в українському парламенті.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"На сьогодні в українському парламенті лише 12% жінок. У порівнянні з європейськими країнами - це досить сумна статистика. Тому я дуже сподіваюся, що цьогорічні парламентські вибори цю ситуацію виправлять", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, відомий шоумен і комік, а в даний час і кандидат в українські президенти Володимир Зеленський протягом тривалого часу займає лідируючу позицію в рейтингу ймовірних переможців майбутніх виборів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Природно, це не подобається іншим кандидатам, і вони влаштовують всякого роду провокації, наприклад, мітинги незадоволених громадян.

Нещодавно Володимир Зеленський провів зустріч із заступником державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом, в ході якої артист розповів про тиск і порушення у передвиборчій кампанії. Про це стало відомо з повідомлення команди Зеленського на офіційній сторінці кандидата в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський у ході зустрічі з іноземними журналістами розповів про ставлення про Путіна, війну на Донбасі та перемовини з Росією.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє Хвиля.

Наразі вже відомо, що лідер президентської гонки провів з іноземними журналістами закриту зустріч у ході якої йшлося про надважливі речі для України.

Зеленський відзначив, що перш за все на Донбасі потрібно повністю припинити обстріли. При цьому він відразу ж визнав, що Мінський процес вже зараз не дає жодних результатів.

"Потрібно припинити стріляти. Мінські домовленості не працюють, потрібно розширювати стіл переговорів, залучати до цього Великобританію і США. Звичайно, потрібно говорити з представниками РФ. Як - потрібно ще обговорювати", - відзначив Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що 8 Березня команда кандидата у президенти Володимира Зеленського вирішила привітати українок, даруючи квіти просто на вулиці.