Студія "Квартал 95" на передодні святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня опублікувала черговий гумористичний номер.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається що у номер дружина дізналась, який же подарунок готує їй чоловік. Відомо, що головні ролі у номері виконали Володимир Зеленський і Олена Кравець.

Что ищут мужчины в интернете на 8 марта | Новый Вечерний Квартал

Для того, чтобы узнать, что вам подарит муж на 8 марта, достаточно просто открыть историю поиска в ноутбуке: - Букет цветов доставка Киев - Букет цветов доставка Киев дешево - Где сорвать цветы в Киеве - Цветы с памятников и кладбищ. Где свежие? - Почему цветы на кладбищах ломают пополам? - Как починить цветы?..

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Donderdag 7 maart 2019

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Для того, щоб дізнатися, що вам подарує чоловік на 8 березня, досить просто відкрити історію пошуку в ноутбуці: - Букет квітів доставка Київ - Букет квітів доставка Київ дешево - Де зірвати квіти в Києві - Квіти з пам'ятників і цвинтарів. Де свіжі? - Чому квіти на кладовищах ламають навпіл? - Як полагодити квіти?", - підписали до відео гумористи.

Варто відзначити, що всього за кілька годин відео набрало понад 40 тисяч переглядів.

Разом з тим варто відзначити, що актор "Квартал 95" Валерій Жидков пожартував над "армією кандидатів" у президенти України, кількість яких на цьогорічних виборах сягнула безпрецендентного рекорду. Відповідне відео з'явилося у ефірі телеканалу 1+1 та на офіційній сторінці студії "Квартал 95".

"Я обов'язково стану президентом, як тільки виплачу кредит за машину і закінчу ремонт у квартирі. А краще навіть не президентом, а диктатором. Щоб не витрачати часу на усі ці саміти та реверанси перед опозицією. Владу простіше захопити", - іронузіє Жидков.

Крім того варто відзначити, що Володимира Зеленського часто порівнюють із американським президентом Рональдом Рейганом, який очолив державу із солідним багажем акторського минулого.

Однак хоч і президент США, республіканець Рональд Рейган і кандидат в президенти України Володимир Зеленський вийшли з шоу-бізнесу, між ними існує величезна різниця.

"Рейган був залучений в політику навіть перебуваючи в шоу-бізнесі. Він був активний у профспілковій політиці з Гільдією акторів під час періоду Маккарті. Це було для нього важливим досвідом. До того ж він був губернатором Каліфорнії. Він був досвідченим політиком, добре знався на проблемах, хоча його критики тоді говорили, що він некомпетентний. Їх не можна порівнювати - Рейгана і Зеленського", - пригадав Гербст.

Нагадаємо, слуга народу поділився страхами з українцями.

Як повідомляв "Знай.ua", Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зупинить "бізнес на крові" в Укроборонпром.

8 Березня - Святкове Настрій | Нова Ліга Сміху