Актор "Квартал 95" Валерій Жидков пожартував над "армією кандидатів" у президенти України, кількість яких на цьогорічних виборах сягнула безпрецендентного рекорду.

Відповідне відео з'явилося у ефірі телеканалу 1+1 та на офіційній сторінці студії "Квартал 95".

[quote author=""]"Я обов'язково стану президентом, як тільки виплачу кредит за машину і закінчу ремонт у квартирі. А краще навіть не президентом, а диктатором. Щоб не витрачати часу на усі ці саміти та реверанси перед опозицією. Владу простіше захопити", - іронузіє Жидков.[/quote

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, артисти зі студії "Квартал 95" яскраво підняли на сміх останній скандал в Укроборонпромі у своєму новому комедійному номері, інформує Politeka.

Квартал 95
Квартал 95

Днями Україну сколихнув скандал з "Укроборонпромом", де, як стало відомо, люди з оточення президента відмивали неймовірні суми грошей. Варто зазначити, що підтвердилися факти контрабанди з Росією, якою займаються високопоставлені особи.

Болючу тему із сарказмом прокоментували в ефірі програми ЧистоNews учасники студії "Квартал 95" Валерій Жидков та Євген Кошовий. Учасники Кварталу поставилися до цієї серйозної теми з властивим їм гумором та іронією.

"Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ще в 2017 році шахрайська схема була викрита в сфері поставок для Укроборонпрому. Більше того, суд у справі вже відбувся. Погодьтеся, унікальний випадок, коли суд відбувся, а схема продовжила працювати", - пожартував Жидков.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український актор і гуморист, кандидат у президенти України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.