Відомий український актор і гуморист, кандидат у президенти України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.

Як відомо, в ході розслідування з'ясувалося, що це була станція Служби безпеки України (СБУ) в рамках кримінальної справи, що не стосується Зеленського та його оточення, передає "ТСН".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Поруч з офісом Зеленського знайшли техніку для прослуховування. Поліція знайшла спеціальний пристрій під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського - про це сьогодні повідомив Арсен Аваков. Техніку знайшли в будинку навпроти офісу Зеленського. Обладнання сховали в ліфтовому приміщенні на горищі багатоповерхівки." йдеться у сюжеті

Володимир Зеленський відреагував на дане повідомлення і жартома заявив, що швидше це зроблено для прослуховування написання жартів для нового випуску концерту "Вечірній квартал".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нагадаємо, що в соціальних мережах команда Зеленского поділилася з дописниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді. Він розташований у Торонто, де знаходиться велика діаспора українців. Шоумен зазначає, що офіс створений, щоб об'єднувати однодумців і поширювати корисну інформацію. Також, там можна дізнатися про місцезнаходження виборчих дільниць в Канаді.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За фотографіями можна побачити, що офіс виглядає дуже презентабельно: виконаний у світлих тонах, обладнаний сучасною технікою. При погляді на надані Зе!Командою фото мимоволі починаєш заздрити українській діаспорі в Канаді.

Портал писав, що Зеленський розкрив свої подальші плани. Вони і справді наполеонівські: захопимо весь світ.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Коломойський нарешті знайшов у собі сили прокоментувати кандидатуру Зеленського на пост президента України: потрібні мільйони.

Також, портал Знай.uа писав про те, що журналіст порівняв Зеленського з чинним президентом США:"Він піде по стопах Трампа і переможе".