Йон Гнарр на правах бувалого на стежці "комік – депутат" дав деякі поради шоумену Зеленському. Серед них, найяскравіші:

  • "Комікам круто спробувати себе в політиці, це приносить користь суспільству через їх розум і талант викликати повагу";
  • "Старі вовки" політики не можуть адекватно оцінювати діяльність";
  • "Не перевтомлюйся! Адже здоров'я – найголовніше"

Йон Гнарр

Дізнатися, чи слідував Володимир порадам Йона, ми зможемо вже 31 березня. А поки підписники в instagram активно обговорюють цю подію. Багато хто стверджує, що не потрібно думати, що людина, яка не була у політиці, не зможе впоратися і все змінити, хорошим прикладом вони називають екс-губернатора штату Каліфорнія.

Варто відзначити, що і Йон Гнарр, різко змінивши вид діяльності з телевізійного коміка на мера столиці Ісландії, зміг допомогти місту у часи економічної безвиході.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незабаром, шоумен Володимир Зеленський поділився з електоратом тим, що спілкуватися з ЗеКомандою відтепер можна і за допомогою Viber. На сторінці zeteam опубліковано пост, в якому повідомляється, що Володимир планує захопити не тільки світ, але і всі активні соціальні мережі і впевнено крокує в цьому напрямку, підкоривши і Viber. Прихильники Зеленського вже встигли засмутитись, так як у багатьох не виходить знайти співтовариство у вищезгаданій мережі, або виникають проблеми з комунікацією всередині чату.

" Я не можу там читати смс і не можу писати", " Писати ти там і не зможеш)", "Я не знайшов такої групи в вайбере...", - пишуть українці. А деякі і зовсім обурені, так як розраховували таким чином дізнатися номер телефону Володимира: "Можна номер на вайбер?", "І де номери?"

Безперечно, що є й ті, хто невимовно радий і вдячний Володимиру Зеленському за таку можливість:

" Це дійсно круто!", "Все! вакцина ""антикорупція" тепер є по всіх соц.мережах".

Нагадаємо, що Зеленський залишив "Квартал 95".

Знай.uа повідомляв, що "країна мрій" Володимира Зеленського знайшла своє відображення у "95 Кварталі".