Артисти зі студії "Квартал 95" яскраво підняли на сміх останній скандал в Укроборонпромі у своєму новому комедійному номері, інформує Politeka.

Днями Україну сколихнув скандал з "Укроборонпромом", де, як стало відомо, люди з оточення президента відмивали неймовірні суми грошей. Варто зазначити, що підтвердилися факти контрабанди з Росією, якою займаються високопоставлені особи.

Болючу тему із сарказмом прокоментували в ефірі програми ЧистоNews учасники студії "Квартал 95" Валерій Жидков та Євген Кошовий. Учасники Кварталу поставилися до цієї серйозної теми з властивим їм гумором та іронією.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ще в 2017 році шахрайська схема була викрита в сфері поставок для Укроборонпрому. Більше того, суд у справі вже відбувся. Погодьтеся, унікальний випадок, коли суд відбувся, а схема продовжила працювати", - пожартував Жидков.

Нагадаємо, Зеленський розкрив українцям секрети роботи: перевіряйте, переконайтеся, приєднуйтесь. Володимир Зеленський розповів про те, хто входить в його команду і як вони працюють, все відкрито і прозоро.

Зеленський зазначив, що українці дуже круті і він з командою отримує неймовірну зворотний зв'язок від них у коментарях. Тому вирішив відповісти на найбільш часто задається питання: "Хто в команді Володимира?"

Разом з тим Зеленський підкреслив, що кожен офіс в Україні відкрито розповідає про свою діяльність та волонтерів, які там працюють. Зеленський повідомив, що в його команді є довірені люди. За його словами, це не члени партії, а ті люди, яким довіряють і саме вони координують роботу із захисту голосів на виборах по всій Україні.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський з Кошовим роздяглися заради котів. Зеленський і Кошовий стали березневими котами для нового шоу у виступі для Кварталу 95.

Знай. ua писав, що Зеленський вляпався у гучний скандал. 27 представників інтелігенції написали відкритий лист-звернення до українців.