В команді кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли, як вони боряться з антирекламою. В інтерв'ю "Українській правді" керівник діджитал-відділу штабу Зеленського Михайло Федоров заявив, що вони "спустошую кишені політичних опонентів".

"Ми нещодавно викотили наш основний сайт - zе2019.сом. Там у нас є стаття зі скріншотами цієї антиреклами. Ми ЗАКЛИКАЄМО людей: якщо ви бачите цю рекламу, то натискайте на неї максимально і завжди - щоб витрачати бюджети наших опонентів", - каже Федоров.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як підрахували у "Зе! Команді", кожен клік на антирекламу обходиться в 3-6 гривень. Враховуючи розмах, з яким політичні опоненти виступають проти Зеленського, рекламна кампанія обходиться деяким із них у $20 000 на день.

"Ми помітили, що коли ми багато клікаєм, то зазвичай у них закінчуються гроші на пошук", - додав Федоров.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У штабі Зеленського поки не дізналися, хто є головним "винуватцем" чорного піару, але спостерігають цікаві тенденції.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Важко визначити, хто це робить. Але дуже дивно - коли заходиш, скажімо, в групу "Бенін клоун", пропонує "сторінки, схожі на цю". І там постійно вибиває або сторінку "Батьківщини", або Юлії Тимошенко. Такий збіг. Просто люди, які лайкають одну сторінку, лайкають та іншу. У мене навіть скріншот був. Враховуючи, що це масові політичні групи, то це може бути і збіг. Тому ми не можемо говорити, хто конкретно запускає цю чорнуху. Але реально реклами дуже багато", - каже Федоров.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився планом очищення української оборонки від корупціонерів та реформування галузі.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор "Квартал 95" Валерій Жидков пожартував над "армією кандидатів у президенти України, кількість яких на нинішніх виборах склала рекорд.

Також Знай.uа писав, організація громадського контролю "ОПОРА" зафіксувала на концертах "Ліги сміху" політичну агітацію за кандидата в президенти Володимира Зеленського.