Кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився планом очищення української оборонки від корупціонерів та реформування галузі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне відео з'явилося на офіційному сайті команди кандидата.

Зеленський назвав причину багатомільйонних крадіжок в Укроборонпром та реформи, покликані зупинити "бізнес на крові".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, відомий український актор і гуморист, кандидат у президенти України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як відомо, в ході розслідування з'ясувалося, що це була станція Служби безпеки України (СБУ) в рамках кримінальної справи, що не стосується Зеленського та його оточення, передає "ТСН".

"Поруч з офісом Зеленського знайшли техніку для прослуховування. Поліція знайшла спеціальний пристрій під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського - про це сьогодні повідомив Арсен Аваков. Техніку знайшли в будинку навпроти офісу Зеленського. Обладнання сховали в ліфтовому приміщенні на горищі багатоповерхівки", - йдеться в сюжеті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія "Квартал 95" підготувала до виходу вкрай цікавий ролик. На ньому кандидат у президенти України Володимир Зеленський по-македонськи розстрілює депутатів під ліричну пісню Віктора Павліка "Ні обіцянок, ні пробачень". Передає "Страна".

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Невеликий ролик змонтовано, очевидно, з кадрів другого сезону серіалу "Слуга народу", де персонаж Володимира Зеленського після безуспішних спроб вмовити депутатів Верховної Ради проголосувати за реформи зважується на радикальний крок.

Також Знай.ua писав про те, що народна депутатка Ірина Фаріон агресивно виступила проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвавши його виборців д*білами.