В медіа розгорівся гучний скандал між депутаткою від партії "Свобода" Іриною Фаріон та журналістом Дмитром Гордоном, який звинуватив її у проросійських поглядах.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що член політичної сили "Свобода" Ірина Фаріон відповіла на звинувачення журналіста Дмитра Гордона, який назвав її агентом ФСБ.

Також вона агресивно виступила проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвавши його виборців дебілами. Відповідний пост Фаріон оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Панове! Що я помітила. Там, кажуть, один га * дон в штани наклав від страху .... і кому ти потрібен, нещастя ... Так ось, панове. Всі брудні коменти йдуть насамперед від бидляка Зеленського. Як розкішно , що ми їх так просто і легко ідентифікували. Рівень підтримки цього блазня - це коефіцієнт дебілів в країні. Отже, на виборах ми отримаємо їх перепис. І це прекрасно. Борітеся - поборете! " - написала Фаріон.

Панове! Що я зауважила. Десь там, кажуть, один гандон в штани наладував від страху....та кому ти потрібне, нещастя......

Geplaatst door Ірина Фаріон op Maandag 4 maart 2019

Нагадаємо, студія "Квартал 95" заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру "Кварталу" Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український комік та телеведчий Володимир Зеленський знову зайняв першість в президентському рейтингу, за останніми опитуваннями виборів. А чинний глава України Петро Порошенко та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко трохи відстають, однак їхні показники практично на рівні.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Також Знай.ua писав про те, що екс-мер Рейк'явіка Йон Ґнарр і його політичний феномен - це, мабуть, найближчий приклад у порівнянні з Володимиром Зеленським: популярний телевізійний комік, який, не маючи досвіду в політиці, пішов на вибори і нестандартно провів кампанію.