Незважаючи на те, що вибори президента України вже на носі, про команду Володимира Зеленського не відомо практично нічого.

31 грудня комік заявив про те, що планує йти в політику. До цього він всіляко підігрівав інтерес українців до власної персони: спочатку заявив, що в політику йде тільки партія "Слуга народу", а якщо йде партія, то йде і він, а через якийсь час повідомив, що все-таки прийняв рішення балотуватися на пост Президента України.

Про це офіційно заявили 9 лютого на сторінці у Facebook, яка називається "Команда Зеленського у Івано-Франківську". Там написали пост про те, що в команді з'явилася франківчанка.

Як стало відомо, в пості писали про Олени Вінтоняк - представника Зе! команди в Івано-Франківській області. Про дівчину відомо те, що вона вчила правознавство в Прикарпатському університеті ім. Стефаника.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський написав заяву в поліцію: невідомі влаштували справжнє пекло. Під час проведення фестивалю "Ліги сміху", в період з 30 січня по 4 лютого 2019 року в місті Одеса 12 автомобілів влаштували стеження за майбутнім кандидатом у президенти України. Як зазначає Зеленський, автомобілі не перестали за ним їхати, навіть коли він добрався з Одеси в Київ.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський терміново звернувся до українців: спасибі за все, бережіть себе. Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський опублікував нове відео зі Львова, де на нього накинулися провокатори. Відеозапис Зеленський виклав на особистій сторінці в Instagram. Так, зокрема, Зеленський показав відео з концерту у Львові, який вчора всіляко намагалися зірвати десятки людей.

Також Знай.uа писав, що Зеленський розповів, про те, що зробить одразу ж після перемоги на виборах: 4 основних законопроекту. До відомому коміку і шоумена, а в даний час і кандидату в президенти України Володимиру Зеленському прикута підвищена увага українців, оскільки його шанси на перемогу дуже великі. На нього покладаються великі надії, і політик-початківець отримав широку підтримку серед населення нашої країни.