Відомий український шоумен, телеведучий та давній друг Володимира Зеленського Сергій Сивохо виступив на підтримку "слуги народу", засудивши тих, хто бере участь в розгорнутій проти нього кампанії.

Сивохо звернувся до українців у Facebook роликом з лаконічною підписом "Мій друг Зе!".

У відео ведучий розповів про свою давню дружбу з Володимиром Зеленським.

"Я бачив його в різних життєвих ситуаціях. За що люблю? Нелюдська працездатність - він реально трудоголік. Неймовірна відповідальність: він відповідає абсолютно за все, що робить. І просто патологічна порядність. Він справжній", - підкреслив Сивохо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телеведучий підкреслив, що з цих причин йому особливо неприємно бачити весь той бруд, що ллється на Володимира Зеленського з тих пір, як він висунув свою кандидатуру на президентських виборах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"З особливою гидливістю я ставлюся до того потоку бруду, який ллють на Володю останнім часом. Навіть не бруду, а вже відвертого г*** на, причому деякі - цілими г*** мовозами. А чого? Бабла ж вистачає", - обурився він.

У цьому контексті Сивохо згадав старий жарт: якщо тобі хтось не подобається, набери повний рот г *** на і плюнь в нього.

"Г* внодемони, обережно. Будете набирати в рот г*** но - можете захлинутися", - попередив Сивохо.

Він також звернувся до українців з проханням 31 березня зробити свій власний вибір.

"Мій ви вже знаєтє", - підсумував Сивохо.

Нагадаємо, відомий український актор і гуморист, кандидат у президенти України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія "Квартал 95" підготувала до виходу вкрай цікавий ролик. На ньому кандидат у президенти України Володимир Зеленський по-македонськи розстрілює депутатів під ліричну пісню Віктора Павліка "Ні обіцянок, ні пробачень". Передає "Страна".

Також Знай.ua писав про те, що Ірина Фаріон агресивно виступила проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвавши його виборців д*білами.