Відомий в Україні педіатр Євген Комаровський розповів про своє спілкування з Володимиром Зеленським ще до намірів коміка балотуватися на пост глави держави та оцінив його шанси як кандидата у президенти.

Євген Комаровський
Євген Комаровський

Про це він заявив у коментарі для українських ЗМІ.

Доктор Комаровський розповів, які якості мають бути притаманні Президенту, та чому він бачить їх у Володимирі.

"Для мене Зеленський - це не лише людина з телевізору. Я не раз особисто спілкувався з Володимиром, його дружиною. Серйозний критерій для мене - якості людини, те, як він ставиться до своєї дружини, своєї родини. Є іще один показовий момент - це те, як він спілкується зі своєю командою. Я вважаю, що мати таку дружну команду, яка вболіває один за одного протягом такого тривалого часу, будучи на вершині, - це говорить про чудові людські якості Володимира Зеленського", - відзначив Комаровський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я вважаю, що сьогодні для президента країни банальні з першого погляду заповіді - не убий, не укради - важливіші за знання геополітики та управлінський досвід", - резюмував Комаровський.

Нагадаємо, дружина шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського розповіла про труднощі з якими зіткнулася їхня сім'я після того, як Зеленський оголосив про свою участь у виборах.

Дружина Зеленського рідко дає інтерв'ю та з'являється на публіці. Вона не любить бути в центрі уваги. Олена вперше заговорила про участь чоловіка у передвибочій гонці. Жінка заявила, що головна зміна життя її сім'ї полягає у заходах безпеки. Також вона зазначила, що окрім цього, більше нічого не стало новим.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли, як вони боряться з антирекламою.

Також Знай.ua писав про те, що організація громадського контролю "ОПОРА" зафіксувала на концертах "Ліги сміху" політичну агітацію за кандидата у президенти Володимира Зеленського.