31 января стало известно, что кандидат в президенты Владимир Зеленский є лідером президентського рейтингу, складеного соціологічною групою "Рейтинг" з 6 тисяч респондентів. Про це пише telegram-канал партії "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський наразі являється лідером президентського рейтингу, якого підтримують 19%, в той час, як Юлію Тимошенко — лише 18,2%, а Петра Порошенко - 15,1% респондентів.

Крім цього, повідомляється, що майже 70% опитаних вважають, що країні потрібні радикальні зміни, а 7% зменшилась кількість людей, які думають, що їх голос нічого не вирішує.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ці та інші позитивні статистичні дані про лідерство Володимира Зеленського в президентському рейтингу мають позитивний результат завдяки вашій підтримці та знанні того, що разом ми досягнемо результату! Тільки разом ми можемо зрушити з місця боротьбу з корупцією та перемогти зловживання посадами, тільки разом ми зможемо встановити відповідальну та чесну владу. Ми не обіцяємо, ми просто працюємо і виконуємо, як завжди прозоро та відкрито до вас", - пишуть на каналі.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Раніше ми писали, що нещодавно на великі екрани вийшла стрічка за участю актора Студії "Квартал 95" та кандидата у президенти України Володимира Зеленського "Я, ти, він, вона".

Цю роботу більшість критиків назвали успішною, але мало хто пам'ятає, що для гумориста це не перші спроби в кіно, навіть не враховуючи "Слуги народу".

Свого часу велику популярність отримав фільм "Службовий роман" – сучасна версія історії про кохання, котру артисти разом із режисером переробили на свій лад.

Тоді саме Зеленський і його команда переписали більшу частину сценарію – особливо для персонажа "Вірочки" (її зіграв Павло Воля). Самому Зеленському дісталася роль Новосельцева.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".