Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів. Таким чином він виконав обіцянку, яку дав під час суперечки із шоуменом і кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським.

"Мужик сказав - мужик зробив", - похизувався Гончаренко новим образом у мережі.

Політик "перевтілився" на відомого коміка Чарлі Чапліна і прийшов на ефір "Прямого" в капелюсі-циліндрі і з вусами.

"Тому ви, звичайно ж, посмійтеся і напишіть коментар: Гончаренко - клоун!", - зазначив нардеп.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі ж помітили, що очікували побачити зовсім не такий образ. "Коли це Чарлі Чаплін клоуном став?" - написали вони під фото.

Дивіться: Гончаренко пояснив свій незвичайний образ на ток-шоу

Як відомо, свого часу у мережі закликали народного депутата від фракції Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка виконати обіцянку - прийти на прямий ефір в костюмі клоуна.

Відповідну заяву політик зробив раніше, 23 грудня, телеканалу "Прямий".

Змінитися він обіцяв в тому випадку, якщо шоумен Володимир Зеленський все ж таки зважиться піти в президенти. При цьому, в Twitter Гончаренко навіть написав, що посперечався і попросив запам'ятати його слова, адже "в такий розвиток сценарію він не вірить".

Дивіться: Гончаренко пообіцяв перевтілитися на клоуна, якщо Зеленський піде в президенти

Поспорил о том, что Владимир Зеленский не пойдет в президенты. Если Зеленский все же решит снять с себя костюм клоуна и стать политиком, тогда я сниму костюм политика и прийду на эфир в костюме клоуна. Владимир — талантливый человек. Все эти слухи, что он куда-то пойдет и будет баллотироваться не больше, чем пиар и реклама нового сезона «Слуги народа» и студии 95 квартал. «Запомните этот твит» 😉

Geplaatst door Алексей Гончаренко op Zaterdag 22 december 2018

Нагадаємо, мама Зеленського розповіла, яким він був до "Кварталу 95". Як повідомляв "Знай.ua", Зеленського порівняли з Януковичем. Також "Знай.ua", Зеленський врятував життя Кошовому.