Дружина шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського розповіла про труднощі з якими зіткнулася їхня сім'я після того, як Зеленський оголосив про свою участь у виборах.
Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю виданню iod.media.
Дружина Зеленського рідко дає інтерв'ю та з'являється на публіці. Вона не любить бути в центрі уваги. Олена вперше заговорила про участь чоловіка у передвибочій гонці. Жінка заявила, що головна зміна життя її сім'ї полягає у заходах безпеки. Також вона зазначила, що окрім цього, більше нічого не стало новим.

"Звичайно, відбулися зміни, пов'язані, в першу чергу, з безпекою. Тому, з міркувань безпеки, я не буду про це говорити. А в цілому все залишилося як і раніше. Насправді, змінилося не так багато - тато так само багато працює, але при цьому приймає на себе величезну хвилю негативу, що не може не втомлювати. Але дітей ми намагаємося якось від цього огороджувати", - зазначила дружина "смішного кандидата".

Олена Зеленська також розповіла, що не рішення чоловіка балатуватися на пост кандидата у президенти України стало для неї несподіванкою. За її словами, вона не була готова до таких подій.

"Готовність - це результат процесу підготовки. Я до такого не готувалася. А взагалі в таких випадках не потрібно забігати наперед", - зазначила вона.

Також у Олени Зеленської запитали як вона ставиться до порівняння чоловіка з головним героєм фільму "Слуга народу" Голобородько.

"Голобородько - НЕ Зеленський однозначно! Володимир набагато більш пристосований до життя, ніж його герой в кіно. Є, звичайно, і загальні риси - чесність, порядність. І не завжди виправдане людинолюбство. Але це тільки моя думка!", - завила Олена.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що ми писали: "Володимир Зеленський про Україну, Путіна та українську владу: 10 знакових цитат".

Як повідомляв портал "Знай.ua", команда Зеленського поділилася з підписниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді.

Також "Знай.ua" писав, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що поруч з його офісом була виявлена спеціалізована станція для прослуховування розмов.