У соціальних мережах команда Зеленського поділилася з підписниками приємною подією – Зе!Офіс тепер відкрито і в Канаді. Він розташований у Торонто, де знаходиться велика діаспора українців. Шоумен наголошує, що офіс створений, щоб об'єднувати однодумців і поширювати корисну інформацію. Також, там можна дізнатися про місцезнаходження виборчих дільниць в Канаді.

За фотографіями можна побачити, що офіс виглядає дуже презентабельно: виконаний у світлих тонах, обладнаний сучасною технікою. При погляді на надані Зе!Командою фото мимоволі починаєш заздрити українській діаспорі в Канаді.

Офіс Зе!Команди в Торонто

Передплатники вражені діями кандидата в президенти: "Ви неймовірні !!! Це дуже круто, що ви дбаєте про українців по всьому світу. Ви даєте відчуття, що ти дійсно потрібен своїй країні, кожен важливий! Велике спасибі вам!" "Крутяк, в Канаді цілий район наших", " Дуже круто! "

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не обійшлося тут і без хейтеров, які не покидають спроб поставити під сумнів дії Володимира Зеленського: "У нас якесь середньовіччя порівняно з тим, як там люди живуть", " В Канаді хоч за чорта лисого проголосуй на українських виборах - за вікном життя не зміниться. Дивно, що їм не байдуже.", "Краще б в Україні щось зробив Педо***ти."

В коментарях представники Зеленського повідомили, що на цьому не збираються зупинятися і планують відкрити офіси по всьому світу. Все це робиться, щоб кожен українець міг висловити свою думку на виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, що Зеленський розкрив свої подальші плани. Вони і справді наполеонівські: захопимо весь світ.

Раніше, Знай.uа повідомляв, що Коломойський нарешті знайшов у собі сили прокоментувати кандидатуру Зеленського на пост президента України: потрібні мільйони.

Також, портал Знай.uа писав про те, що журналіст порівняв Зеленського з чинним президентом США:"Він піде по стопах Трампа і переможе".