Передвиборна команда відомого шоумена Володимира Зеленського озвучила сумну статистику про те, яка кількість українців очікується під час проведення голосування на президентських виборах 31 березня 2019 року і закликали всіх брати участь у них. Про це в суботу, 2 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на офіційну сторінку "Команда Зеленського" в соціальній мережі Facebook.

Команда кандидата в президенти звернулася до своїх прихильників з такими словами: "Ми повинні збільшити цю статистику разом. Приєднуйся до Зе! Команди".

Багато користувачів у своїх коментарях підтримали ініціативу команди Зеленського. Вадим Коваленко вважає: "Через Зеленського ці вибори можуть стати рекордними за явкою виборців на дільниці".

Ольга переконана: "Якщо переможе Володимир Олександрович, я почну вірити в те, що результати виборів у нас в країні більше не замовляються і більше не малюються ЦВК в кулуарах".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Михайло Авдєєв написав: "Треба розвивати роботу серед простих людей. Інтернет сила велика, але на жаль в нашій країні не дуже багато користуються, тим більше не сидять в соц.мережах. Бо наші люди до цих пір вірять ТВ і газетам. А потім розповідають, що якщо йти, то без толку так як все одно зроблять так, як треба можновладцям".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український бюджет тане, причому не повільно, а швидкими темпами. У січні поточного року держбюджет недовиконано майже на 11%, а загальний фонд – вдвічі більше. Цілком закономірне питання про те, куди ж діваються гроші? Очевидно, що їх просто розтягнули любителі літати на відпочинок на Мальдіви.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр внутрішніх справ України вперше висловився про кандидата в президенти Володимира Зеленского. Як вважає чиновник, люди розчарувалися в старій владі і шукають нового героя. Згідно з результатами опитування українців, за коміка готові віддати свої голоси близько 19% всіх опитаних.

Також "Знай.uа" писав, що росіяни переплюнули самі себе і їх неадекватність просто вражає. Один з журналістів опублікував сторінку з підручника, в якому говориться, що українців як нації ніколи не існувало.