Володимир Зеленський дав однозначну відповідь усім своїм критикам і тим, хто сумнівається в його рішенні брати участь в президентських виборах.

Кандидат у президенти опублікував нове відео, в якому зібрав всі негативні питання, які йому довелося вислухати за час своєї передвиборної кампанії. На думку Володимира Зеленського, більшість з них спрямовані на те, щоб "вибити його з сідла".

Гуморист Володимир Зеленський (Квартал 95)
Гуморист Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Ти розумієш, як зміниться твоє життя? Ти будеш мало спати і майже не бачити дружину і дітей. Ти розумієш, що це не зйомки в серіалі? Ти клоун! Куди ти лізеш? Державою повинна керувати еліта, а не клоун з Кривого Рогу. Ти розумієш, скільки людей тобі повірило? Вони грабували 28 років, думаєш, вони так просто не здадуться? Ти готовий садити це кодло? Ти готовий змінити все?", — з такими питаннями Зеленському доводиться стикатися щодня.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте, кандидат готовий дати на них однозначну відповідь: "Так, я готовий", заявив він у своєму відео.

В коментарях до ролика українці підтримали лідера "Кварталу 95".

"Виберемо Зеленського в першому турі!", "Я теж готова", "Ми за Тебе Вова!!! З Богом!", "Володя, НЕ ОБМАНЮЙ!", — пишуть вони.

Раніше ми писали, що ізвестный український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участь в президентській гонці, до нього підвищену увагу. Наприклад, на його сторінці в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям, робить свою основну роботу і просто радіє простим речам.

Так, артист вирішив трохи пожартувати і виклав в мережу кумедне фото, на якому позує біля автобуса, мабуть, під час однієї із зупинок під час свого турне по Україні. Як відомо, команда студії "Квартал 95" їздить по країні і дає концерти в українських містах.

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав своїх майбутніх виборців.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".