Команда шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського звернулася до своїх виборців з попередженням. Чим ближче вибори - тим імовірніше поширення фейків від діючої політичної "еліти", про всілякі провокації, жорстокиі дії або погрози. Соратники "Слуги народу" заявили, що проти молоді ведеться справжня інформаційна війна, орієнтована на залякування молоді і зниження явки на вибори.

"Звертаємося до молодого електорату! Будьте готові до розносу новин від нинішньої "політичної еліти" про провокації, жорсткі дії або загрози.

Ми хочемо донести вам, що — це лише інформаційна війна! І вона створена у більшості для того, щоб залякати молодь і знизити явку на вибори. Ви повинні сприймати ці новини з гідністю молодого електорату і донести друзям і знайомим, що це лише фейк!

У день виборів по всій країні і на кожній ділянці працюють групи юристів, які оперативно надають інформацію та захищають від будь-яких провокацій всіх і кожного!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приходьте на вибори і віддайте свій голос за гідних. Адже ви повинні знати свої права і те, що на ваш вибір ніхто не може вплинути, крім вас самих!

Тільки чесні вибори, тільки так ми зробимо їх разом!" - написали в офіційному Telegram-каналі команди Зеленського.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що рейтинг Зеленського намагалися "втопити": Коломойський, "бійці АТО" і компромат.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з великого екрану.

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий розгромив нововведення Кличко і К.

Також "Знай.uа" писав, що команда Зеленського презентувала "10 заповідей" про свого кандидата.

Стеження за Зеленським: фахівці прокоментували обладнання, знайдене біля офісу студії "Квартал 95".