У понеділок, 1 квітня, заступник керівника фракції Християнсько-демократичного союзу і Християнсько-соціального союзу в Німецькому бундестазі Йоганн Вадефул зробив заяву щодо результатів голосування на виборах президента України.

Про це передає сайт фракції.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Враховуючи проведення другого туру, в якому візьмуть участь і Зеленський, і Порошенко, німецький політик каже, що Україні потрібна досвідчена команда.

"Зеленський повинен протягом наступних трьох тижнів представити конкретні бачення змісту своєї політики, а також команду політиків, яка буде його підтримувати. Україна не може дозволити собі покладатися на недосвідчене керівництво, маючи конфлікт з Росією, а також перебуваючи у важкій соціально-економічній ситуації. Така ситуація буде тільки на користь Росії і заохочувати її інтенсифікувати свою дестабілізаційну політику щодо України. До того ж, Зеленський зобов'язаний детально розповісти, як буде домагатися позбавлення впливу олігархів, особливо враховуючи те, що його передвиборна кампанія в значній мірі відбилась підтримкою олігарха Ігоря Коломийського", - говорить політик.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Громадський рух Чесно закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського, показати свою декларацію за 2018 рік.

Про це стало ясно завдяки повідомленню прес-служби чесно.

Закон говорить, щоб всі кандидати подали в центральну виборчу комісію декларації за 2017 рік, оскільки виборча кампанія почалася 31 грудня 2018.

Саме тому Зеленський може не подавати декларацію за доходами за 2018, оскільки не є посадовою особою.

Нагадаємо, Мочанов популярно пояснив, чому українці голосують за Зеленського: Володя був тією самою альтернативою графою

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Команда Зеленського не згодна з результатами ЦВК: готові йти до суду

Також "Знай.ua" писав про те, що В штабі Зеленського розповіли про об'єднання з Тимошенко: у Юлі не вистачає "багнетів"