У понеділок, 1 квітня, в штабі Володимира Зеленського спростували чутки про об'єднання з партією "Батьківщина" про призначення прем'єр-міністром України Юлії Тимошенко, якщо в президентській гонці переможе шоумен.

Про це заявив речник штабу Зеленського Дмитро Разумков під час брифінгу.

"Про яке прем'єрство Юлії Тимошенко ми можемо зараз говорити, якщо прем'єрство — це, в першу чергу, угода і коаліція у Верховній Раді. При всій повазі, але у Юлії Володимирівни не вистачає "штиків". А партія "Слуга народу" у великому обсязі з'явиться тільки восени", - пояснив Разумков.

Як відомо, народний депутат Мустафа Найєм на своїй сторінці в соцмережі Facebook раніше написав, що штаби кандидатів у Президенти Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського ведуть переговори про об'єднання у другому турі президентських виборів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з інформацією, лідер "Батьківщини" готова надати підтримку Володимиру Зеленському в обмін на підписання меморандуму про створення парламентської коаліції, головне завдання якої буде зміна законодавства та запровадження двотурової системи проведення парламентських виборів.

Як повідомлялося раніше, українці не могли не помітити, що порівняно з минулими президентськими виборами впав рейтинг довіри до Порошенка.

Нагадаємо, що під час брифінгу Анатолій Гриценко, який, за станом на 12:00 1 квітня, займає 5 місце за кількістю голосів, розповів про майбутні плани та "переформатування" під час парламентських виборів.

Як повідомляв портал Знай.uа, незважаючи на те, що мільйони українців у даний час перебувають за межами нашої країни, близько 55 тисяч громадян України за кордоном скористалися своїм правом вплинути на майбутнє своєї Батьківщини.

Також портал Знай.uа писав, що результати виборів 2019 станом на 14:37 показують перевагу Володимира Зеленського в першому турі. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи "Вибори" на табло Центрвиборчкому.