Партія "Команда Зеленського" повідомила в telegram, що сьогодні, 22 березня кандидат в президенти Володимир Зеленський та його дружина Олена дадуть інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV.

"Сьогодні о 22.40 в програмі "Інтерв’ю з кандидатом у Президенти про головне" Зеленський та його дружина Олена дадуть відверте інтерв'ю у приємній та затишній атмосфері, у себе вдома.

Володимир відверто розповість про проблеми, що хвилюють виборців, про пріоритети своєї передвиборчої програми, хто буде пародіювати лідера "Кварталу", якщо українці оберуть саме його. Про це та інше – у відвертому інтерв’ю Володимира Зеленського для телеканалу ICTV", - сказано у каналі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми писали, що команда Зеленського у своєму Telegram-каналі зробила заяву про дату виходу телесеріалу "Слуга народу 3".

Варто нагадати, що Актор студії Квартал 95 і друг кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців з важливою заявою, яке стосується виборів.

Про це повідомляє Зе!Команда і публікує відповідне відеозвернення соратника слуги народу. Кошовий закликав українців ставати спостерігачами на виборах.

"Зараз ми разом з вами - своєрідна армія, яку обдурити або обікрасти нікому не вдасться", - заявив Кошовий.

Один Зеленського розповів українцям шлях спостерігача від початку реєстрації безпосередньо до самого вибору виборчого округу.

Також ми писали, що у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства. А наступним керівником України стане Володимир Зеленський. У цьому переконаний політолог Андрій Пальчевський.

Політичний діяч, перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевськийрозповів про шанси президента Порошенко на другий термін іпро те, хто зустрінеться в другому турі з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Кость Бондаренко пояснив унікальність нинішніх виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про роль Зеленського в політиці.

Також Знай.ua писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.