Популярний в Україні блогер і ведучий на ТБ Олексій Мочанов на своїй сторінці в Facebook розповів, чому комік, шоу-мен Володимир Зеленський, у якого зовсім немає досвіду в політиці, став лідером президентської гонки.

"Чим швидше порахують, затвердять і оголосять результати - тим швидше почнеться друга частина кампанії, а враховуючи потенційного переможця - не друга частина, а друга серія. Нового сезону... Високий відсоток Зеленського переконливе свідчення того, що старі кадри задовбали молодь далі нікуди, і зі старими кадрами молодь не бачить свого майбутнього. Старі пропустили момент, коли молоді підросли, загуглили, що і хто почому, знайшли на картах свої ділянки з кабінками та урнами для голосування - і дісталися до Зе-прізвища в П_бюлетні. Думайте і говоріть мені що хочете, але Володя в цій гонці був альтернативою графою "не підтримую жодного з кандидатів" проти всіх", - написав він у Facebook.

Самая свежая официальная информация на сайте цик. https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp300pt001f01=719.html Нажимайте...

Geplaatst door Alex Mochanov op Maandag 1 april 2019

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, офіційні дані про підрахунок голосів доступні на сайті ЦВК. станом на 8.00 годині ранку 1 квітня відомо, що обраховано 43.17 відсотків голосів. Кількість виборців, які голосували 31 березня - 7 335 886. В даний час лідером за кількістю голосів є кандидат Володимир Зеленський - за нього проголосували 30.18% українців. Друге місце посідає Петро Порошенко - за нього віддали голоси 16.68% виборців. Трійку лідерів замикає Юлія Тимошенко в першому турі вона отримала 13.11% голосів українців.

Варто нагадати, що журналіст Юрій Романенко прокоментував відомі поки що підсумки першого туру президентських виборів в Україні, за результатами яких в даний момент лідирує Володимир Зеленський, а Петро Порошенко займає другу позицію за кількістю голосів виборців.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці не могли не помітити, що порівняно з минулими президентськими виборами впав рейтинг довіри до Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Гриценко розповів, за кого точно не віддасть свій голос у другому турі виборів президента нашої країни.

Також Знай.uа" писав, що Гройсман після голосування зізнався, за кого віддав свій голос. При цьому він перебував у відмінному настрої і був привітний з усіма.