Сьогодні у день президентських виборів кандидат у президенти Анатолій Гриценко зробив гучну заяву, що стосується діючого президента Петра Порошенка. Відомий політик виступив із багатообіцяючою промовою.

"Не можна допустити ще 5 років мародерства, корупції і фальші в Україні, тому я однозначно не буду голосувати за Порошенко", - повідомив Анатолій Гриценко.

Разом з тим політик сказав, що не може агітувати, чи голосувати виборцям за Володимира Зеленського, оскільки він не знає його в роботі.

Після завершення роботи штабів, членів комісій, команда Гриценка, за його словами, чітко визначиться із форматом участі у парламентських виборах. За словами політика, він спільно із командою після виборів будуть формувати новий уряд.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з тим політик з обуренням зазначив, що у десятках міст їх постійно переслідували СБУ. Такого не повинно бути, оскільки суперечить чинному законодавству. Незважаючи на всі чинники Анатолій Гриценко подякував виборцям, які його підтримали.

Варто зазначити, що Гриценко спільно зі своїми соратниками вважають, що контролюють ситуацію на кожній виборчій дільниці в Україні, тому все має бути добре.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", Томенко у штабі Гриценка здивував виборців: Україна може встановити новий рекорд. Політик закликав українців не вірити величезній кількості фейків, які розповсюджують в мережі, а таки дочекатись офіційних результатів виборів.

Також "Знай.ua" писав, соратник Тимошенко розкрив очі на виборчий процес: увірвалися невідомі з пачкою "голосів".