Шоумен Володимир Зеленський святкує перемогу в першому турі виборів президента України. За даними екзит-полів його підтримали понад 30% виборців.

У мережі з'явилося відео реакції Володимира Зеленського з його штабу на результати першого туру.

Володимир Зеленський посів перше місце у передвиборчих перегонах з результатом у 30, 4% за даними Національного екзит-полу. Після публікації перших результатів він подякував свій дружині за підтримку та поцілував її перед об'єктивами камер.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На відео, яке з'явилося в мережі після оголошення результатів першого туру виборів, Володимир Зеленський святкує перемогу граючи у настільний теніс. Його опонентом був один з українських журналістів. Зеленський програв йому з рахунком 10-11. Тепер повинен буде піти до нього на інтерв'ю

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", українцю з ID-паспортом відмовилися видати бюлетень: грандіозний скандал на виборчій дільниці.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.