Стежте за результатами голосування на президентських виборах 31 березня в реальному часі. Клікайте на нашу інтерактивну мапу та дивіться результати по регіонах і кандидатах.

Інтерактивна мапа оновлюється в режимі реального часу.

Результати голосування

Лідер у регіоні. Результати голосування за кандидата. Попередні дані станом на 11:50 за київським часом 1.04.2019. Опрацьовано протоколів: 67%

Центральна виборча комісія опрацювала 70,61% протоколів, за попередніми результатами лідер - Володимир Зеленський випереджає Петра Порошенка, який на другому місці, на 14,28%.

Такі дані оприлюднили на сайті Центральної виборчої комісії.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зеленського підтримали 30,46% виборців, а Порошенка – 16,18%.

Зеленський лідирує у 19 областях та місті Київ. За Порошенка найбільше проголосували в Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці не могли не помітити, як порівняно з минулими президентськими виборами впав рейтинг довіри до Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Гриценко розповів, за кого точно не віддасть свій голос у другому турі виборів президента нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман після голосування зізнався, за кого віддав свій голос. При цьому він перебував у відмінному настрої і був привітний з усіма.