Лідерка партії "Батьківщина" та кандидат у президенти Юлія Тимошенко проголосувала 31 березня на одній із виборчих дільниць у центрі Києва.

Про це повідомляє Знай.ua з місця події та публікує кадри волевиялення одного із рейтингових кандидатів.

Наживо. Київ. Голосую за зміни, на які всі чекають!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Zondag 31 maart 2019

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто відзначити, що гаслом цьогорічної передвиборчої кампанії Тимошенко стали слова: "Україна обирає зміни", про що лідерка "Батьківщини" іще раз наголосила у коментарі для ЗМІ.

Підтримати кандидата прийшли однопартієць Сергій Соболєв, опоблоківець Олександр Вілкул та чоловік Олександр Тимошенко.

Варто додати, що донька політика Євгенія, яка традиційно підтримували матір у важливі моменти і не залишала її під час судів за часів президентсва Віктора Януковича, цього разу не з'явилася разом із батьками.

Однак причина цьому досить поважна - наразі донька Тимошенко чекає дитину від свого другого чоловіка і, імовірно, саме через останні терміни вагітності вирішила цього разу проігнорувати обов'язок перед матір'ю, який завжди неухильно виконувала.

Нагадаємо, станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Так, згідно останніх даних, в результаті підрахунку 50% протоколів з виборчих дільниць України за підсумками першого туру виборів президента, найбільше голосів набирає Володимир Зеленський. Він має 30,02% голосів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Порошенко і Зеленський прокоментували перші дані екзит-полів. Так, Володимир Зеленський заявив, що для нього немає різниці, з ким битися в другому турі. Передає УНІАН.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Екзит-полів багато, переможець – один. Нам все одно, з ким бути у другому турі... Мені вже сказали, що є якісь фейки: ми з кимось "домовляємося, об'єднуємося". Ми ні з ким не домовляємося. Ми молоді люди, ми не хочемо, чесно кажучи, бачити все те минуле в своє майбутнє, майбутнє нашої країни", - заявив Володимир Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти Володимр Зеленський пообіцяв "не воювати з суспільством".