Після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" у Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному житті. Ми не в оффлайні, не в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розквітла. Я вам усім страшенно вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

"Я вдячний усім підписникам, що ви нас підтримуєте, тримаєте за нас кулаки. Я справді вважаю, що в нас така велика армія таких дивовижних людей, офігенних, креативних, добрих і теплих. Це вже перша велика перемога наша з вами. Я правда не просто ділюся нею з вами. Я такий же як і ви. Нас чекає попереду велика та серйозна робота", - резюмував Володимир.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року. За попередніми даними, станом на 11:00 в Україні проголосували 16, 33% виборців.

Як повідомляв "Знай.ua", українці по всьому світу обирають президента.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.