Український гуморист, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, що скоро цілком ймовірно українці його побачать на новій посаді, яку йому запропонував кандидат Володимир Зеленський після виборів.

Про це інформує інформаційний портал Politeka.

Як стало відомо, близько 17-ї години вечора у виборчому штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського з’явився його друг Євген Кошовий.

Актора і друга кандидата Володимира Зеленського відразу ж оточили журналісти. Йому ставили найрізноманітніші питання – і, зрозуміло не могли не запитати про його політичне майбутнє.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так на запитання журналіста про те, чи пропонував кандидат Зеленський Євгену Кошовому місце у своїй політичній команді, у разі перемоги на виборах – Кошовий відповів:

"Ні, ми про це не говорили, хіба жартома. Але, це питання серйозне і якщо треба буде… Буду вчитися, читати талмуди, якщо треба буде. А так … Поки що я – ні".

Відомо, що артист збирався взяти участь у міні-чемпіонаті з PlayStation.

Нагадаємо, Євген Кошовий опублікував сьогодні у мережі яскраве фото.

31 березня Україна обирає президента, знаменитості – не стали винятком та також прийшли на виборчі дільниці. Так Євген Кошовий опублікував у соцмережах фото, як він разом з родиною йде на голосування. Разом з ним на сонячному селфі позують дружина, діти, мати.

Нагадаємо, українцям показали, як виглядають штаби найбільш рейтингових кандидатів у президенти України.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, пенсіонери штурмували виборчу дільницю, в мережі обговорюють епічне відео.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зеленсського розповіли про інцидент на виборчій дільниці.