В Україні у неділю, 31 березня, проходять вибори президента України. У соціальних мережах користувачі опублікували жарти, які пов'язані з цією подією.

Про це стало відомо завдяки численним постам у соціальних мережах.

Так, в мережі українці жартують про голосування за главу держави — публікують фото і показують свій гумор у вельми сатиричному стилі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в Україні 31 березня стартували вибори президента. У перші години процес відзначився різною явкою в містах, а також іноді неприхованою агітацією і порушеннями на дільницях. Фахівці громадського руху "Чесно" зазначають, що дві дільничні виборчі комісії в Харкові (№№631177 і 631178, округ №174) отримали менше бюлетенів, ніж на цих ділянках зареєстровано виборців. У соціальних мережах українці активно публікують фото з хештегом #Деньвиборів. Ось як це зробила Oleksandra Dvoretska.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 березня на виборчій дільниці кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський відмовився показати, за кого він голосував. Відео голосування Зеленського розміщено у Facebook його виборчого штабу. Коли шоумен вийшов з кабінки для голосування і підійшов до урни, один із журналістів запитав, чи може він розгорнути бюлетень.

З 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть виборчі дільниці для голосування на чергових президентських виборах. В них бере участь рекордна кількість кандидатів: у бюлетень внесли 39 прізвищ.

Нагадаємо, на Чернігівщині п'яний неадекват підпалив виборчу ділянку.

Як повідомляв Знай.uа журналісти показали, що онук Порошенка витворяв з бюлетенем.

Знай.uа писав, Ляшко показав на ділянці те, що заборонено: тепер ним займеться поліція.