Команда Анатолія Гриценка наразі готує не тільки програму, з якою буде йти на вибори, а й план дій. У цей процес долучені і політичні сили, які підтримали лідера "Громадянської позиції", і громадські організації.

Про це Анатолій Гриценко заявив в ефірі OBOZ TV.

Політик зазначив, що його команда вже пройшла декілька етапів. Так, у листопаді було підписано меморандум з Українською Радою Бізнесу, яка охоплює понад 60 бізнесових асоціацій. За два місяці після цього команда розробила план дій, а зараз готує відповідні законопроекти.

"В цьому процесі задіяна не тільки наша партія, чи Європейська партія Катеринчука, чи "Хвиля" Чумака, чи "Рідна країна" Томенка. Задіяні громадські організації – Реанімаційний пакет реформ та багато інших, які вагітні хорошими та правильними ідеями", - розповів лідер "Громадянської позиції".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Він додав, що зараз по цеглині складається повноцінний план дій. Анатолій Гриценко зазначив, що для цього в команду шукає не просто експертів, а тих, хто зможе потім реалізувати цю програму.

"Мораль, професійність, патріотизм плюс досвід. Таких людей шукаємо, і вони виходять далеко за межі партійного середовища. Коли ми будемо представляти нашу команду, ви побачите тих людей", - запевнив політик.

Дивіться: Детально про план дій Анатолія Гриценка на президентські вибори