У штабах кандидатів у президенти кипить робота, зокрема, одними з перших відкрилися Володимир Зеленський та Юлія Тимошенко.

Цікаво, що штаб кандидата Володимира Зеленського розташований в Конгресно-виставковому центрі "Парковий". Більше відомий у народі, як вертолітний майданчик Януковича.

В штабі кандидата все по-сучасному, окрім прес-центру, є їжа, грає музика, бар та розваги, наприклад, настільний футбол та хокей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Представники команди Зе поки відпочивають в досить розслабленій обстановці – хтось моніторить соцмережі, хто п'є каву, тут навіть утворилися команди, які змагаються між собою у міні-турнірі з настільного футболу. Є такі, які грають і в PlayStation, аеро–хокей, а також пінг–понг.

Штаб Володимира Зеленського

Більш традиційно виглядає передвиборчий штаб кандидата Юлії Тимошенко. Там роздають безкоштовні магніти та значки з символікою кандидата, банера. Також у штабі розміщено прес-центр, зону для харчування та фотозону – стандартний штаб кандидата у президенти.

Штаб Юлії Тимошенко

Перш, ніж потрапити до приміщення, бажаючі змушені пройти детальний обшук від охоронців. Також для безпеки присутні металошукачі. Аналогічні методи безпеки присутні у всіх штабах.

Штаб чинного президента Петра Порошенка, як і на минулих виборах, розташований у "Мистецькому Арсеналі". У цьому місці він також достатньо часто дає прес-конференції.

Штаб Петра Порошенка

Нагадаємо, українцю з ID-паспортом відмовилися видати бюлетень: грандіозний скандал на виборчій дільниці.

Як повідомляв "Знай.ua", на виборчій дільниці в Станиці Луганській, яка розташована в зоні операції об'єднаних сил, люди приходять на дільниці.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського розповіли про знущання на виборах: намагалися підпалити і викинути.