На виборчій дільниці в Станиці Луганській, яка розташована в зоні операції об'єднаних сил, люди приходять на дільниці, щоб віддати свій голос за одного з кандидатів.

Про це стало зрозуміло зі слів журналістки Анастасії Магазової в Facebook.

вибори в Україні
вибори в Україні

Голосування у Станиці Луганській розпочалося. Люди поволі йдуть на дільниці. Голосують також і переселенці - на кожній...

Geplaatst door Anastasia Magazova op Zaterdag 30 maart 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Голосування в Станиці Луганській почалося. Люди повільно йдуть на дільниці. Голосують також і переселенці – на кожній дільниці є окремі списки для цих осіб”, – пише журналістка.

За її словами, контрольний пункт в'їзду працює в штатному режимі, але великих потоків людей поки не помічено.

Варто нагадати, що Передвиборну кампанію поточного року вже назвали однією з найбрудніших в історії України, проте можливі правопорушення у день голосування, про що говорять експерти. Що потрібно приготувати перед голосуванням і як діяти в непередбаченій ситуації?

вибори в Україні
вибори в Україні

Потрібні документи

" Для голосування потрібно паспорт або інший документ, який підтверджує українське громадянство, а також прийти на виборчу дільницю за місцем реєстрації. Якщо вам не прийшло запрошення, то дізнатися місце голосування, а також перевірити правильність написання своїх ініціалів можна на сайті Державного реєстру виборців.

Час роботи ділянок

Всі виборчі дільниці на території країни відкриті з 8.00 до 20.00 за київським часом. Варто зазначити, що для припізнілих останній шанс віддати свій голос доступний не пізніше 19.55. В цей час члени комісії пускають у приміщення всіх присутніх, і вони ще зможуть проголосувати, скільки б часу для цього не знадобилося. А тих, хто прийде пізніше, просто не пустять.

Нагадаємо, Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється)

Також Знай.ua" писав про те, що Вибори президента 2019: як українці будуть голосувати в російських катівнях