Кандидат в президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко подав до Центральної виборчої комісії скаргу на окружні комісії, які несвоєчасно подали в ЦВК дані про явку виборців. Кандидат наполягає на залученні голів цих комісій до відповідальності.

Представник Гриценко в ЦВК Руслан Чорнолуцький в коментарі інформагентству "Інтерфакс-Україна" пояснив, що глави дільничних комісії до 20:30 неділі, 31 березня, повинні були передати дані про кількість виборців, внесених до списків на момент завершення голосування, і про кількість виборців, які отримали бюлетені. Окружні комісії, в свою чергу, повинні були до 21:30 внести ці дані в систему "Вибори" і передати ЦВК.

Кандидат в президенти Анатолій Гриценко вважає, що голів окружних комісій, які порушили процедуру передачі даних про явку виборців, потрібно притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, у день президентських виборів кандидат у президенти Анатолій Гриценко зробив гучну заяву, щодо чинного президента Петра Порошенка.
Гриценко сказав, за кого голосуватиме у другому турі:
"Не можна допустити ще 5 років мародерства, корупції і фальші в Україні, тому я однозначно не буду голосувати за Порошенка".
Разом з тим політик сказав, що не може агітувати виборців голосувати за Володимира Зеленського, оскільки він не знає його в роботі.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Гриценко заявив, що має намір вести свою команду на парламентські вибори.
Гриценко зазначив, що цьогоріч буде три тури виборів влади: 2 президентські і третій - парламентські вибори.
"Ми підемо на парламентські вибори і будемо нести у владу чесність, відповідальність тепер уже в парламентському і в урядовому форматі", - заявив він.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.