Анатолій Гриценко з командою буде брати участь в парламентських виборах. Про це заявив сам кандидат на брифінгу після оголошення попередніх результатів екзит-полів.

Лідер партії "Громадянська позиція", екс-міністр оборони України, кандидат в президенти Анатолій Гриценко заявив, що має намір вести свою команду на парламентські вибори.

"Ми підемо на парламентські вибори і будемо нести у владу чесність, відповідальність тепер уже в парламентському і в урядовому форматі", - заявив він.
Гриценко зазначив, що цьогоріч буде три тури виборів влади: 2 президентські і третій - парламентські вибори.

"Ми рухаємося вперед. Цього року буде три тури виборів влади - перший президентський, другий президентський і далі парламентські вибори. Зараз, після завершення роботи штабів, ... ми чітко визначимося щодо формату участі в парламентських виборах, і всі ті політичні сили, партії, громадські організації, наша команда в широкому плані - ми разом підемо на парламентські вибори. Будемо формувати уряд, щоб країна таки отримала чесну, відповідальну, професійну владу ", - сказав політік.

До слова, парламентські вибори повинні відбутися 27 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, раніше Гриценко повідомив, що в другому турі президентських виборів не буде підтримувати ні Петра Порошенка, ні Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Центральна виборча комісія оприлюднила явку виборців на президентських виборах 2019 року.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще