Станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.
Так, згідно останніх даних, в результаті підрахунку 50% протоколів з виборчих дільниць України за підсумками першого туру виборів президента, найбільше голосів набирає Володимир Зеленський. Він має 30,02% голосів.

Володимир Зеленський

Слідом за Зеленським йде нинішній президент Петро Порошенко, 16,69%.

І на третьому місці - Юлія Тимошенко з 13,08% голосами виборців.

Під ЦВК почалися сутички, постраждав журналіст

У Києві поряд з Центральною виборчою комісією сталася перепалка між перехожим і російським журналістом. Відповідне відео опублікував телеканал "ДОЩ" на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На кадрах видно, як російський кореспондент намагається взяти коментар у киянина, але той відмовляє йому в грубій формі.

Нагадаємо, організатори Національного екзит-полу оприлюднили остаточні результати опитування виборців на президентських виборах в Україні.

Згідно з уточненими даними, у другий тур проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Гриценко заявив, що має намір вести свою команду на парламентські вибори.
Гриценко зазначив, що цьогоріч буде три тури виборів влади: 2 президентські і третій - парламентські вибори.
"Ми підемо на парламентські вибори і будемо нести у владу чесність, відповідальність тепер уже в парламентському і в урядовому форматі", - заявив він.

Також "Знай.ua" писав, в українській столиці в день виборів президента України, 31 березня, на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко.