Під КМДА стягують загони поліції. Якщо з ранку було близько 20 співробітників охорони правопорядку,то зараз вже в кілька разів більше. Біля дороги чергують машини поліції. Очевидно, таким чином столична влада вирішила розігнати мітингувальників, які вранці, 4 квітня, прийшли до мера Кличка з вимогами.

Про це повідомляє кореспондент Знай.ua з місця подій.

акція протесту

На фото та відео видно, як під стіни будівлі Київської міської адміністрації прибуває все більше правоохоронців.

Проте людей це не спинить, українці готові до останнього відстоювати свої права.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомлялося, кілька сотень громадян, серед яких переважно приватні підприємці, вийшли з акціями протесту проти столичної влади, яка буквально заганяє людей у рабство та штовхає народ поневірятися по інших країнах у пошуках кращого життя.

Також, судячи з написів на плакатах, що розгорнул мітингувальники, люди вимагають припинити незаконне масове будівництво у столиці.

"Депутати, нам теж до Польщі виїжджати?"

"У нас - зміни тільки до гіршого"

"За ширмою "відкритих" аукціонів - рейдерський віджим бізнесу!"

"Влада перетворює нас на рабів"

"Ніщо не вічне - депутатсво теж!", - йдеться на плакатах в руках протестувальників.

Нагадаємо, українці вибухнули після відповіді Порошенка Зеленському на заяву про дебати.

Чииний президент Петро Порошенко написав, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв портал Знай.ua, кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.

Також Знай.ua писав про те, що перспектива введення миротворців на Донбас до цього активно обговорювалася, проте в даний час трохи затихла. Тим не менше ця тема нікуди не дінеться зі списку актуальних - у цьому переконаний відомий астролог Влад Росс.