Перспектива введення миротворців на Донбас до цього активно обговорювалася, проте в даний час трохи затихла. Тим не менше ця тема нікуди не дінеться зі списку актуальних - у цьому переконаний відомий астролог Влад Росс, про що він розповів у своєму коментарі Главреду.

Астролог зазначив: "З великою ймовірністю сьогодні можна прогнозувати, що на Донбасі в найближчі роки таки з'явиться миротворчий контингент. Швидше за все, це відбудеться в середині або в другій половині 2020 року".

Конфлікт на Донбасі

Також він підкреслив важливість 2020 року для України: "В 2021 році навряд чи в Україні ще триватиме війна. Саме в цей час буде цикл Білого Місяця. Білий Місяць – це дуже сприятлива планета в астрології. Вона – ознака того, що нарешті має засяяти розум, це добра звістка від Бога".

На закінчення він заявив: "Так що в 2021 році, за моїми оцінками, в Україні вже точно не буде війни, стрільби, жертв. А це станеться саме завдяки появі на Донбасі миротворчого контингенту у блакитних касках".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Влад Росс відзначив величезну кількість молоді, яка голосувала на виборах і наголосив, що це стало для нього цілковитою несподіванкою. У той же час він зазначив, що високий рейтинг чинного президента досягнутий фальсифікаціями. Також він розповів, що очікує обох кандидатів у другому турі і яким буде їхній результат.

Як повідомляв портал "Знай.uа": карпатські мольфари передбачають страшне майбутнє для нашої країни. Зокрема, відомий гуцульський мольфар Михайло Нечай вважає, що українська земля після всіх військових подій надовго просочиться трупним запахом. Після чого України в її нинішньому вигляді і на тій же території вже ніколи не буде. Нову Україну утворюють на території Північної Америки, а її столиця буде розташовуватися в сучасному Торонто.

Також "Знай.uа" писав, що американський екстрасенс під псевдонімом Аристілл, який примітний тим, що його надточні пророцтва завжди збувалися, передбачив глобальну катастрофу, яка поставить хрест на всьому живому, що є на Землі.