Чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Відповідне відеозвернення до слуги народу він оприлюднив у Twitter.

Порошенко зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Заяву президента взялися активно коментувати у соціальних мережах.

"Тут кажуть держава не шоу, так, але з нас за 5 років зробили голодних, дресированих звірів, то це напевно шоумен зробив, і правильно що має бути стадіон, нами крутили, викручували як хотіли, тож нехай тепер перед усією Україною Порошенко проведе своє останнє шоу, тільки без своїх проплачених повних автобусів помічників", "А кажуть Вова не політик, не вміє вести переговори. Він має першу перемогу, він заставив Петра грати за його правилами і це добре, це показує нам, що він знайде як поставити Путіна на коліна і змусить його грати за нашими правилами. Ай да Вова, а й да молодець", - пишуть українці.

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський впевнено переміг у першому турі виборів президента України 2019 року.

Існує думка, що за кордоном не готові до такого президента як Зеленський. Однак експерт висловив іншу думку.

Про це йдеться в інтерв'ю з експертом Центру Карнегі Балашом Ярабиком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Петро Порошенко відповів лідеру президентської гонки, відомому українському гумористу Володимиру Зеленському на пропозицію провести дебати на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.