Чинний президент України Петро Порошенко відповів лідеру президентської гонки, відомому українському гумористу Володимиру Зеленському на пропозицію провести дебати на НСК "Олімпійський".

Так, глава держави зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський". Про це стало відомо завдяки опублікованому у соцмережі Twitter відеозверненню Порошенка до Зеленського.

"Володимир Олександрович. Я радий, що ви, хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність — стрілки наших геополітичних компасів показують у діаметрально протилежні боки світу. Моя країна — це сильна європейська Україна, яка ніколи, ні за яких умов, ні перед ким не стане на коліна", - заявив Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дебати - це не шоу. Виборча кампанія - це подія, яка визначає майбутнє країни, нації на роки й десятиріччя вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і Верховним Головнокомандуючим - це не гра, це не бажання сподобатися. Бути президентом і Верховним Головнокомандуючим - означає нести відповідальність за людей, нести відповідальність за країну і всередині України, і на міжнародному рівні", - додав він.

За його словами, дебати робляться не заради видовища на стадіоні. "Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто вибирає, вона довіряє свою долю", - заявив чинний президент.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з терміновим посланням.

Як повідомляв Знай.uа у мережі порівняли сім'ї Зеленського і Порошенка: величезний клан проти затишного гніздечка.

Знай.uа писав, "Це чорна мітка, Петро": Дубинський розповів, як Зеленський хвацько розвів Порошенка.