Народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

"Тому ми говоримо про ці дебати... Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати... а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти у футбол", — сказала Іонова.

Петро Порошенко

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів зі своїм конкурентом на виборах Петром Порошенком та висунув чинному президенту умови, за яких вони мають відбутися.
Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський" у присутності усіх охочих журналістів і каналів.
На Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Володимир Зеленський

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.
Згідно із законом, такі дебати проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування з 19 по 22 годину в прямому ефірі. Тобто, дебати між Порошенком і Зеленським мають відбутися 19 квітня.