Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

Відповідне відео з'явилося на сторінках "Зе! Команди" у соціальних мережах.

"Звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся? Ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України", - сказав Зеленський

Окрім того шоумен зазначив, що вони з Петром Порошенком повинні пройти медичну комісію, тому що "Україні потрібен здоровий президент".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Усі канали мають право транслювати дебати наживо. Усі журналісти мають право бути присутніми. Кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу та довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий президент", - продовжив керівник студії "Квартал 95"

Також Володимир Зеленський сказав, що Петро Порошенко повинен вибачитися за образи в його сторону. Зеленський також обмежив Порошенка у часі для того, аби отримати відповідь щодо проведення дебатів.

"В знак поваги, принаймні, до третини громадян України ви повинні сказати, що дебати відбудуться не з "маріонеткою Кремля чи Коломойського", не з ватніком чи малоросом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським. Даю вам 24 години. Думай-те!", - резюмував Зеленський.

Зазначимо, що згідно із законодавством України, такі дебати проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування з 19 по 22 годину в прямому ефірі. Тобто, цього разу це має статися 19 квітня.

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.