Чотири рекорди нападника німецького футбольного клубу "Баварія" Роберта Левандовскі офіційно внесли до Книги рекордів Гіннеса. Форвард забив за дев'ять хвилин п'ять м'ячів у ворота "Вольфсбурга" під час матчу шостого туру чемпіонату Німеччини, а поєдинок завершився з рахунком 5:1.

Про це повідомляє "Сегодня".

Левандовскі в тому матчі, який пройшов 22 вересня, вийшов на заміну після перерви між таймами.

Лише в одному цьому поєдинку він встановив відразу чотири футбольних рекорду Бундесліги. Зокрема, відзначився найшвидшим хет-триком за 3 хвилини 22 секунди, забив чотири голи за 5 хвилин 42 секунди і на п'ять голів витратив 8 хвилин 59 секунд. Також він став гравцем, який забив найбільшу кількість м'ячів, вийшовши на заміну.

Читайте також: Трійка претендентів на "Золотий м'яч-2015": Мессі, Неймар і Роналду (відео)

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Досягнення по найшвидшому хет-трику в матчах чемпіонату Німеччини до цього належало гравцеві "Дуйсбурга" Мікаелю Тенніесу. Футболіст в 1991 році забив три м'ячі у грі проти "Карлсруе" і витратив на це шість хвилин.

Решта три рекорди Левандовскі були встановлені вперше в історії німецького футболу.