Сьогодні, 18 червня, відбулися змагання жіночих команд у змаганнях зі стрільби з лука на Європейських іграх. В них брали участь українки: Вероніка Марченко, Анастасія Павлова та Лідія Січенікова.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

"На шляху до півфіналу наші лучниці змогли обіграти команди Голландії та Грузії, однак у протиборстві зі збірною Білорусі не змогли здобути путівку у фінал. У матчі за третє місце нашим дівчатам протистояла команда з Росії", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Український борець потрапив у фінал Європейських ігор

Українки програли перші два сети, але переломили хід зустрічі, вигравши два наступні раунди.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У фінальній перестрілці точнішими виявилася наша команда, яка змогла вибити три "десятки" з трьох пострілів, завоювавши бронзу.

Ще раніше у змаганнях зі стрільби з лука серед змішаних команд Георгій Іваницький та Лідія Січенікова посіли третє місце.

На шляху до медалі наші спортсмени здолали команди Фінляндії та Росії, але в півфіналі поступилися парі з Італії.

У поєдинку за третє місце український тандем не залишив шансів дуету зі Словенії. Вони обіграли суперників із рахунком 5:1.